Σάββατο 13/04/2024

Υποψήφιος ο Στοΐτσας με το ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Θεσσαλονίκης

Ο ανερχόμενος πολιτικός αφήνει τον χώρο της αυτοδιοίκησης, τον οποίο παρά το νεαρό της ηλικίας του υπηρέτησε επί 12ετία , για να κατέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή με βασικά χαρακτηριστικά την διάθεση για προσφορά, τον ενθουσιασμό και τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε από την πορεία του στα αυτοδιοικητικά του δήμου Βόλβης

Γεννήθηκε το 1983 στον Σταυρό Θεσσαλονίκης όπου και διαμένει. Σπούδασε χρηματοοικονομικά στο ICBS και στο Πανεπιστήμιο Kingston της Μεγάλης Βρετανίας και διατηρεί λογιστικά γραφεία.

Είναι μέλος της ένωσης φοροτεχνικών ελευθέρων επαγγελματιών Θεσσαλονίκης και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην πανελλήνια ομοσπονδία φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελματιών.

Παράλληλα είναι ενεργό μέλος του τουριστικού τομέα και της εστίασης με εκπροσωπήσεις και παρουσίες σε συνέδρια και εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 2010 σε ηλικία 26 ετών εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Βόλβης και τρία χρόνια αργότερα ανέλαβε επικεφαλής της παράταξής του .

Το 2014 κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης όπου συγκεντρώνει το 47,6 % ενώ θέτει εκ νέου υποψηφιότητα το 2019 και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος.

Είναι μέλος της ΝΕΕΘ του ΠΑΣΟΚ και σύνεδρος του κόμματος του δήμου Βόλβης του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής 2018-2022.Είναι παντρεμένος με την Στέλλα Τριανταφύλλου κι είναι πατέρας δύο κοριτσιών 13 και 8 ετών.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα