Κυριακή 03/03/2024

Το νέο του βιβλίο παρουσιάζει ο Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Το νέο του βιβλίο παρουσιάζει ο Βουλευτής ΝΔ της Β´ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 11:30πμ στο «Βελλίδειο» Συνεδριακό Κέντρο.

Με τίτλο «Τι πρέπει και μπορούμε να κάνουμε» ο Βουλευτής αναπτύσσει τις απόψεις του για την ιστορική συνέχεια της Λαϊκής Παράταξης, τα επιτεύγματα της Νέας Δημοκρατίας και τις προτάσεις του για τις αναγκαίες ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις, που θα διαμορφώσουν το μέλλον των νέων γενεών:

-Την οικοδόμηση ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού Κοινωνικού Κράτους βασιζομένου στην αποκέντρωση, σε μια ενιαία Κοινωνική Υπηρεσία, σε ένα Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ένα Νέο Εθνικό Σύστημα Προνοίας και μια πραγματικά δωρεάν Δημόσια Παιδεία.

-Την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους και την ευχερέστερη χρηματοδότηση νοικοκυριών και επιχειρηματιών, που θα καταστήσει δυνατή η επίτευξη της επενδυτικής βαθμίδας.

-Την ανάπτυξη ενός νέου διεκδικητικού πατριωτισμού.

Το βιβλίο θα σχολιάσουν ο Νίκος Παπαϊωάννου, Πρύτανης του ΑΠΘ και ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, μόνιμος Λέκτωρ Διεθνούς Δικαίου. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Σταύρος Οραήλογλου.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

lightning-and-thunder-weathers-ektakto-vroxes-kairos

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Πολιτικής Προστασίας

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής