Πέμπτη 08/06/2023

Συλλήψεις πέντε (5) ατόμων στο ύψος διοδίων Ασπροβάλτας

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Βόλβης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στις συλλήψεις πέντε (5) ατόμων που ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 41, 31, 28, 24 και 27 ετών (4 άντρες – 1 γυναίκα αντίστοιχα) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, άμεση συνέργεια σε παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας και εγκληματική οργάνωση.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (02-10-2022) στην Εγνατία Οδό, ύψος διοδίων Ασπροβάλτας, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οι συλληφθέντες.

Εντός του ενός οχήματος, που οδηγούσε ο 24χρονος, βρέθηκαν επτά (7) αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων (3 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών), ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το έτερο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις (4) συνεργοί, λειτουργούσε ως προπομπός προκειμένου να ελέγχει τη διαδρομή για την ύπαρξη αστυνομικών ελέγχων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

Συνελήφθη 29χρονος άντρας ύψος κόμβου Κερδυλλίων

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη 29χρονου άντρα, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, ξημερώματα

Θεσσαλονίκη σύλληψη 40χρονου διακινητή

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (25-05-2023), συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική Οδό