Κυριακή 03/03/2024

Συλλήψεις ατόμων στο κόμβο Κερδυλλίων

Συλλήψεις ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της ανωτέρω Διεύθυνσης, συνέλαβαν έναν (1) αλλοδαπό ηλικίας 27 ετών και δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 21 και 28 ετών για περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα, πρωινές ώρες χθες (02-07-2022), ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν:

Στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης  Ι.Χ.Φορτηγό με οδηγό τον αλλοδαπό συλληφθέντα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν πέντε (5) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα ήταν πλαστές.

Στην Εγνατία Οδό (κόμβος Κερδυλλίων) δύο οχήματα και συνέλαβαν τους δύο προρρηθέντες ημεδαπούς, ενώ στο εσωτερικό των οχημάτων βρέθηκαν τέσσερις (4) αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

lightning-and-thunder-weathers-ektakto-vroxes-kairos

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Πολιτικής Προστασίας

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής