Κυριακή 03/03/2024

Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ Σταυρού τίμησαν την μνήμη του19χρονου φιλάθλου

Με μια σεμνή και συγκινητική τελετή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Σταυρού απέσυρε σήμερα την στολή με τον αριθμό 19 στην μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου φιλάθλου Αλκιβιάδη Καμπανού.

Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ Σταυρού και δίπλα στα παιδιά, στους γονείς και στους υπεύθυνους της Ακαδημίας βρέθηκαν ο δήμαρχος Βόλβης κ. Διαμαντής Λιάμας καθώς και ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Βόλβης κ. Παναγιώτης Επιτρόπου με το μέλος του Δ/Σ κ. Κωστούδη Αθανάσιο.

Ο δήμαρχος Βόλβης έδωσε συγχαρητήρια στην Ακαδημία ΠΑΟΚ Σταυρού, καθώς και στην αντίπαλη ομάδα της Ακαδημίας Ωραιοκάστρου Θεσ/νίκης για την πρωτοβουλία αυτή και τόνισε:
«Ο δήμος Βόλβης και η αθλητική του οικογένεια εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.
Η ολοένα κι αυξανόμενη βία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο και ως τέτοιο πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί.
Ο Άλκης είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Του οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να κάνουμε ο καθένας ό,τι μπορεί για να εξαλείψουμε κάθε μορφή βίας.

Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να οπλίσουμε τα παιδιά μας, τους φίλους μας, τους γύρω μας με αγάπη.
Για να το πετύχουμε πρέπει όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας.

Ως δημοτική αρχή εμείς και ο ΟΠΑΠ Βόλβης, αλλά και ως μέλη της κοινωνίας που μεγαλώνουμε παιδιά, στηρίζουμε ενεργά τα αθλητικά κύταρα του αθλητισμού στον δήμο μας τα οποία παράγουν έργο στην διαμόρφωση των χαρακτήρων των παιδιών μας πάνω στις αξίες σεβασμού και ήθους.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλικαριού»

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

lightning-and-thunder-weathers-ektakto-vroxes-kairos

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Πολιτικής Προστασίας

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής