Πέμπτη 08/06/2023

Ο Κώστας Πετρίδης με φίλους εκθέτες και εργαζόμενους Philoxenia

Αυτό το 3ήμερο έγινε η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia καθώς και η διεθνής ‘Εκθεση Ξενοδοχειακού εξοπλισμού, εστίασης και Καφεστίασης Hotelia.

Δήμοι, Περιφέρειες, Ξενοδοχεία, Εταιρίες εστίασης και φορείς του τουρισμού ήταν όλοι εκεί για την βαριά “βιομηχανία” της χώρας μας.

Συμμετείχα ενεργά σε σημαντικές εκδηλώσεις στα πλαίσια των εκθέσεων συνδυάζοντας επαγγελματικές, εθελοντικές και πολιτικές μου ιδιότητες.
Στο σημαντικό συνέδριο “Αθλητισμός και Τουρισμός” όπου είναι τεράστιας σημασίας η διεκδίκηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και η ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

.
Στην ημερίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα την Σύμπραξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Τουριστικών Επιχειρήσεων για να γίνει ο τόπος μας σημαντικός τουριστικός προορισμός.

Φυσικά μίλησα με φίλους εκθέτες , επιχειρηματίες και εργαζόμενους , που έχουν την έδρα τους στην Β Θεσσαλονίκης.

Άκουσα τις δυσκολιες τους , τα προβλήματα τους αλλά και τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης αρκεί να στηριχθούν σωστά και έξυπνα απο την πολιτεία.

Συμμετέχουμε, ακούμε , μαθαίνουμε κάθε μέρα για να δώσουμε τις καλύτερες προτάσεις και λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον για μια Θεσσαλονίκη δυναμική και καινοτόμα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

Συνελήφθη 29χρονος άντρας ύψος κόμβου Κερδυλλίων

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη 29χρονου άντρα, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, ξημερώματα

Θεσσαλονίκη σύλληψη 40χρονου διακινητή

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (25-05-2023), συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική Οδό