Πέμπτη 21/09/2023

Ο Δημος Βόλβης έχει μπροστά μια πολύ μεγάλη ευκαιρία

Η Βόλβη έχει μπροστά της μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να τελειώνει με τα πρόσωπα και τις πρακτικές του παρελθόντος, επιλέγοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου, έναν αληθινό ανθρωπιστή με όραμα, με ανιδιοτέλεια, με πίστη στις αρχές και στις αξίες, με γνώσεις, μεράκι και αφοσίωση.

Πρόκειται για τον ακτινολόγο
ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΛΕΡΗ, ο οποίος καθημερινά προσφέρει συνεχώς όλο και περισσότερα, ανακουφίζοντας συμπολίτες μας μέσα από τις εφτά “ΦΩΛΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ “.

Οργώσει το Δήμο από άκρη σε άκρη, χωριό το χωριό, σπίτι σπίτι, θέλοντας να συμπεριλάβει όλο και περισσότερους,σε αυτή την κοινωνική ομάδα. Έχει μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά τη νέα γενιά και την τρίτη ηλικία, τους παραγωγικούς φορείς και τις ευπαθείς ομάδες.

Κίνητρο του για αυτήν την προσπάθεια είναι η βαθιά του αγάπη για την περιοχή της Βόλβης και η πίστη του ότι στοχεύοντας στο αύριο μπορεί να προσφέρει βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών
αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της περιοχής.

Εισπράτοντας την εκτίμηση και την αποδοχή του κόσμου
συστοιχίζονται πίσω του παλιές και νέες προσωπικότητες συνθέτοντας έτσι το μοναδικό αντίπαλο του νυν δημάρχου.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

Δημήτρης Βαρτζόπουλος ψυχοκοινωνική υποστήριξη των πληγέντων στην Θεσσαλία

Το Υπουργείο Υγείας εκπόνησε και υλοποιεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας. Ο αρμόδιος Υφυπουργός Δημήτρης Βαρτζόπουλος επισκέφθηκε