Δευτέρα 29/05/2023

Marble Sachanas με μεγάλη επιτυχία το team building

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το team building τριήμερο που διοργάνωσε ο όμιλος Marble Sachanas σε συνεργασία με τη Flegra Collection στη Χαλκιδική.

Το Team Building Event για το προσωπικό και τους συνεργάτες της Marble Sachanas, πραγματοποιήθηκε στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής σε συνεργασία με τη Flegra Collection, τον ξενοδοχειακό όμιλο με 34 χρόνια φιλοξενίας και αριστείας στον χώρο του τουρισμού.

Το τριήμερο event της Marble Sachanas περιελάμβανε διαμονή στα καταλύματα του ομίλου, Flegra Palace Halkidiki και Apanemia Apartments. Εμπεριείχε ακόμη διασκέδαση στο beach bar του Flegra Collection, Μare Nostra, αλλά και ένα ξεχωριστό πρόγραμμα συναδελφικότητας μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες με φόντο το μοναδικό τοπίο της Χαλκιδικής.

“Από yoga, κυνήγι θησαυρού, beach volley, DJ set party στο Mare Nostra, open air cinema αλλά και συμμετοχή στο πρόγραμμα Clean Up Day του Ομίλου Flegra Collection, η εταιρία Marble Sachanas αποτελεί παράδειγμα για τις πολιτικές επιβράβευσης και ενδυνάμωσης του ανθρώπινου δυναμικού και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φιλοξενήσαμε μια τέτοια εταιρική δράση”, δήλωσε ο κ. Γιάννης Λασπάς CEO της Flegra Collection.

Αξίζει να σημειωθεί πως ως ένδειξη ευχαρίστησης απέναντι στη μακροχρόνια συνεργασία και υποστήριξη, το προσωπικό της Marble Sachanas βράβευσε τη διοίκηση του ομίλου Σαχανά με αναμνηστικές πλακέτες.

Από την πλευρά τους οι κ. Ηλίας και Βαγγέλης Σαχανάς ευχαρίστησαν θερμά τα στελέχη για την εμπιστοσύνη τους, την αποτελεσματικότητα και ομαδικότητα τους και
ευχήθηκαν αντίστοιχη επιτυχία στα επόμενα βήματα της Marble Sachanas.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

Θεσσαλονίκη σύλληψη 40χρονου διακινητή

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (25-05-2023), συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική Οδό

Προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Βόλβης

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικάοκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΥΑ ΒΟΛΒΗΣ που εδρεύει στην