Κυριακή 03/03/2024

Ιωάννης Βαλερής: Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να είναι ανεξάρτητες

Ιωάννης Βαλερής: «Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να είναι ανεξάρτητες, χωρίς κομματικές στηρίξεις»

Την αντίθεση του στο κομματικό «χρίσμα» που λαμβάνουν υποψήφιοι για τις προσεχείς εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση εκφράζει με δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Τα Πάντα για τη Βόλβη» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωάννης Βαλερής.

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να είναι ανεξάρτητες, να έχουν στο επίκεντρο τα προβλήματα της εκάστοτε περιοχής και τους ανθρώπους της» τονίζει χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «σε τοπικό επίπεδο, είναι καλοδεχούμενη η βοήθεια από πλευράς όλων των πολιτικών κομμάτων αλλά σε έναν δήμο δεν θα πρέπει να υπάρχει κομματική ταυτότητα».

«Η παράταξή μας είναι ανεξάρτητη και στελεχώνεται από πρόσωπα όλων των πολιτικών τάσεων, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες Βόλβης και την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους» σημειώνει ο κ. Βαλερής.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

lightning-and-thunder-weathers-ektakto-vroxes-kairos

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Πολιτικής Προστασίας

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής