Κυριακή 03/03/2024

Ιωάννης Βαλερής: Δείκτης πολιτισμού η ευζωία των αδέσποτων ζώων

Η ευζωία των αδέσποτων ζώων και η ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των δημοτών Βόλβης για την προστασία τους είναι ψηλά στην ατζέντα της παράταξης «Τα Πάντα για τη Βόλβη».

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να περιοριστεί το φαινόμενο της εγκατάλειψης ζώων» λέει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Ιωάννης Βαλερής.

«Απαιτείται αφενός η καταγραφή του αριθμού των αδέσποτων ζώων στο δήμο Βόλβης και αφετέρου η υλοποίηση δράσεων εμβολιασμού, στείρωσης και αποπαρασίτωσης», αναφέρει τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η δημιουργία δημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο δήμο Βόλβης.

«Ο τρόπος με τον οποίο φερόμαστε στα ζώα αποτελεί δείκτη πολιτισμού της κοινωνίας μας» υπογραμμίζει ο κ. Βαλερής ενώ παράλληλα εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στις φιλοζωϊκές οργανώσεις και στους εθελοντές για το πολύτιμο έργο τους.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

lightning-and-thunder-weathers-ektakto-vroxes-kairos

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Πολιτικής Προστασίας

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής