Δευτέρα 29/05/2023

Γ. Αρβανιτίδης-Την Τετάρτη η παρουσίαση του βιβλίου

Γιώργος Αρβανιτίδης-Παρουσίαση βιβλίου

«Πράσινη και Δίκαιη Μετάβαση- Με τους πολίτες, για τους πολίτες»

Ομιλητής και ο Γιώργος Παπανδρέου

Τετάρτη 19 Απριλίου στο Porto Palace

 

Το νέο του βιβλίο με τίτλο «Πράσινη και Δίκαιη Μετάβαση- Με τους πολίτες, για τους πολίτες» παρουσιάζει την ερχόμενη Τετάρτη 19 Απριλίου (7μμ, Porto Palace) ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης.

Πρόκειται για ένα βιβλίο αφιερωμένο στην πράσινη μετάβαση, σε ένα βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο, στην ενεργειακή δημοκρατία και στην κλιματική ανθεκτικότητα μέσα από προσωπικές του θέσεις που έχουν όλα τα χρόνια της βουλευτικής του δράσης, κατατεθεί δημόσια.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο γραμματέας Τομέα Ενέργειας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και αν. καθηγητής ΕΜΠ Χάρης Δούκας και ο καθ. ΑΠΘ, Διευθυντής του Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος Γιώργος Ζαλίδης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά.

 

*Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη

**Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για έγκαιρη προσέλευση ώστε να τηρηθούν οι χρόνοι του προγράμματος

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

Θεσσαλονίκη σύλληψη 40χρονου διακινητή

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (25-05-2023), συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική Οδό

Προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Βόλβης

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικάοκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΥΑ ΒΟΛΒΗΣ που εδρεύει στην