Δευτέρα 29/05/2023

Φαίη Τύρη συναντήσεις με Διοικήσεις Τροχαίας και Πυροσβεστικής

Με την πρώτη γυναίκα Διευθύντρια Τροχαίας στην πόλη, συναντήθηκε η υποψήφια Α’ Θεσσαλονίκης-ΝΔ Φεβρωνία Τύρη.

Η κ. Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου ενημέρωσε τη Φαίη Τύρη για τις παρεμβάσεις σχετικά με το κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και για το ευχάριστο στοιχείο ότι οι νεότεροι οδηγοί παρουσιάζουν καλύτερη οδηγική συμπεριφορά από τους παλαιότερους και τηρούν με μεγαλύτερη προσοχή τον Κ.Ο.Κ.

Διάχυτη ήταν η αισιοδοξία για την αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης, τόσο με την έναρξη λειτουργίας του Μετρό, όπως επίσης και με την ολοκλήρωση του “flyover”. Δυο κομβικές παρεμβάσεις που θα δημιουργήσουν, όπως επισήμανε η κ. Τύρη, νέα προοπτική στην πόλη.

Η Φεβρωνία Τύρη ενημερώθηκε επίσης για την ανάγκη ψηφιακής αναβάθμισης των σηματοδοτών, θέμα για τη λύση του οποίου όπως χαρακτηριστικά είπε, θα επιμείνει.

Η υποψήφια με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης συναντήθηκε επίσης με τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνο Δαδούδη, αλλά και με μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Υπαλλήλων, του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η κ. Τύρη επισήμανε την ανιδιοτέλεια που επιδεικνύουν όποτε η χώρα το χρειάζεται οι εξαιρετικά εκπαιδευμένοι άνδρες και γυναίκες του Σώματος, την οποία έχει αναγνωρίσει από την πρώτη στιγμή η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έσπευσε να επεκτείνει την αύξηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και σε άλλες τέσσερις κατηγορίες υπαλλήλων της Υπηρεσίας.

Η Φαίη Τύρη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τις γυναίκες του Σώματος πολλές εκ των οποίων σύζυγοι και μητέρες, για το δύσκολο έργο τους , εξαίροντας την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν, όποτε χρειαστεί.

   

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

Θεσσαλονίκη σύλληψη 40χρονου διακινητή

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (25-05-2023), συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική Οδό

Προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Βόλβης

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικάοκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΥΑ ΒΟΛΒΗΣ που εδρεύει στην