Τετάρτη 27/09/2023

Εργασίες συντήρησης Σταυρός- Όρια νομού Χαλκιδικής

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Σερρών και στην 25η Επαρχιακή Οδό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Όρια νομού Σερρών και επί της 25ης Επαρχιακής Οδού (Διασταύρωση Ε.Ο.2 – Σταυρός- Όρια νομού Χαλκιδικής) θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 8 Ιουνίου έως και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκςη – όρια νομού Σερρών), στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου της Νέας Μαδύτου έως τα όρια του νομού Σερρών, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό της Ασπροβάλτας και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

2. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της 25ης Επαρχιακής οδού (Διασταύρωση Ε.Ο. 2 – Σταυρός – Όρια Νομού Χαλκιδικής) στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας έως τα όρια του νομού Χαλκιδικής, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό του Σταυρού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 8 Ιουνίου έως και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα