Κυριακή 03/03/2024

Εντυπωσιακό ξεκίνημα Σάββα Αναστασιάδη από τον Λαγκαδά

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της προεκλογικής εκστρατείας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης και υποψήφιου στις επερχόμενες εκλογές Σάββα Αναστασιάδη με μία μεγάλη πολιτική εκδήλωση στα Λουτρά Λαγκαδά.

«Ήταν μία παράσταση νίκης», διαπιστώνει ο κ. Αναστασιάδης, κρίνοντας από την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά του και τη ζεστή, ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στην αίθουσα των Λουτρών που γέμισε ασφυκτικά κατά την εκδήλωση.

Αναφερόμενος στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο κ. Αναστασιάδης έκανε λόγο για μία από τις σημαντικότερες, τις πιο κρίσιμες εκλογικές μάχες στη χώρα μας κατά τα τελευταία 30 χρόνια. «Η κάλπη που βρίσκεται μπροστά μας είναι αυτή που θα δείξει αν η Ελλάδα θα παραμείνει στον δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου, της προκοπής και της σταθερότητας. Τον δρόμο που ακολούθησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια», τόνισε.

Μίλησε ακόμη για τις κρίσεις που μεσολάβησαν και την επιτυχημένη διαχείρισή τους από την κυβέρνηση, το στοίχημα της αυτοδυναμίας και τις προοπτικές της νέας τετραετίας, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική του διαδρομή και στις πολλές πρωτοβουλίες του για την ανάπτυξη της περιφέρειας Θεσσαλονίκης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, ο Δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος Κεφαλάς, ο υπηρεσιακός Δήμαρχος Λαγκαδά Μιχάλης Τζανής και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λαγκαδά Γιάννης Μυρώνης.

Νέα εκδήλωση στο Πανόραμα

Ο κ. Αναστασιάδης συνεχίζει την προεκλογική πορεία του με νέα πολιτική εκδήλωση, αυτή τη φορά στο Πανόραμα (Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, 19.30 αίθουσα «Λίτσα Φωκίδη», Δημαρχείο Πανοράματος).

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

lightning-and-thunder-weathers-ektakto-vroxes-kairos

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Πολιτικής Προστασίας

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής