Τετάρτη 24/04/2024

Έχει βαλθεί να πεθάνει κόσμο η “Κρητικιά” στην Ασπροβάλτα

Έχει βαλθεί να πεθάνει κόσμο η “Κρητικιά” από την Σητεία όπως την αποκαλούν στην Ασπροβάλτα.

Γράφει ο Βασίλης Περδικίδης

Η “νύφη” στην Ασπροβάλτα σήκωσε ένα τριώροφο στην καρδιά του Τουριστικού κέντρου του Στρυμονικού κόλπου πριν 14 περίπου χρόνια και κατάφερε ενώ το θέλουν όλοι οι τουριστικοί πράκτορες (60 μέτρα από την παραλία με θέα την θάλασσα)να μην πλησιάζει κανείς αφού γνωρίζουν ήδη τον χαρακτήρα της και όχι μόνο αυτοί αφού το ακίνητο δεν το πλησίασε κανείς μέχρι αρχές Αυγούστου.

Ο λόγος;

Όλο τον χειμώνα έμεναν ρομά που κανένας δεν καταλάβαινε πως είχαν ρεύμα και χρειάστηκε να καθαριστεί και να βαφτεί για να φύγει η ιδιαίτερη μυρωδιά. Σαφως και η “κυρία” ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι το ενοικίαζε αλλά ότι το έδωσε δωρεάν! Ποιά αυτή που προσπαθούσε να πουλήσει στην Ασπροβάλτα 50 ευρώ το κιλό “Κρητικό λάδι” το έδωσε δωρεάν στους ρομά με αποτέλεσμα να γελούν και τα 18 χιλιόμετρα αμμώδους παραλίας της περιοχής!

Το κτύπημα όμως ήρθε από αλλού, πριν 12 χρόνια η “κυρία” είχε δώσει την ταράτσα του κτιρίου σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έναντι υψηλού ενοικίου με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν 5 θάνατοι από υψηλή εκπομπή και στο δικαστήριο το πρόστιμο ήταν υψηλό ενώ αποφάσισε την διακοπή λειτουργίας της κεραίας.

Μετά από 12 χρόνια η κυρία επανήλθε.

Έβγαλε μια άδεια εργασιών και εγκατέστησε εκ νέου κεραία ή κεραίες κινητής τηλεφωνίας (κανείς δεν γνωρίζει)για τις οποίες ισχυρίζονται ότι ακόμη δεν ειναι σε λειτουργία αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως η δυτική Ασπροβάλτα δεν έχει ήδη τηλεόραση.

Σε μία απόσταση 50 μέτρων από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που κατακλύζουν πιστοί καθημερινά, την επισκέπτονται οι ξένοι τουρίστες γιατί είναι τεράστια και πανέμορφη και την Κυριακή γεμίζει ακόμη και η αυλή της Εκκλησίας δεν νοείται εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας 5G ,για τον λόγο αυτό καλείται ο αξιοσέβαστος Μητροπολίτης Σερρών Θεολόγος να υπερασπιστεί την υγεία των πιστών.

Στο δικαστήριο που έγινε και από το οποίο ζήτησε αναβολή η κατηγορουμένη για τις 19 Οκτωβρίου δυστυχώς δεν παραβρέθηκαν οι τοπικοί άρχοντες της Ασπροβάλτας, παρά μόνο ένας Αντιδήμαρχος γιατί ο δήμαρχος Βόλβης κ. Λιάμας Διαμαντής, αξιολόγησε θετικά τη σοβαρότητα του θέματος και έδωσε την υπόθεση στον γνωστό δικηγόρο της Θεσσαλονίκης κ. Μανώλη Θεόδωρο ο οποίος μας είπε στην κάμερα του otavoice.gr.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα