Κυριακή 03/03/2024

Δήμος Βόλβης: Η Επόμενη Μέρα θα φέρει ανατροπές

Η κάλπη είναι μια εγκυμονούσα που μπορεί να φέρει ανατροπές.

Η υποψηφιότητα εκ νέου του νυν Δημάρχου Βόλβης κου Λιάμα Διαμαντή που έχει αρκεστεί στις δάφνες του από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, μόνο εύκολη δε θα είναι.

Στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση δε πλήρωσε την αποτυχία που είχε από το κλείσιμο των λουτρών της Νέας Απολλωνίας γιατί είχε παραθέσει την υποτιθέμενη μεγάλη επένδυση 50 εκατομμυρίων ευρώ που διαφήμιζε για κατασκευή πεντάστερου ξενοδοχείου και τη δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας, το οποίο όμως κατέληξε σε φιάσκο.

Το νέο αφήγημα για το ότι υπάρχουν πέραν του ενός υποψήφιοι επενδυτές για την αγορά των λουτρών, δε γίνεται πιστευτώ από κανέναν.

Μπορεί ο βασικός του αντίπαλος Στοϊτσας Δημήρης να μετέχει στην κεντρική πολιτική σκηνή και να έχει αποσυρθεί από τα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχει αφήσει όμως πολιτικά «ορφανά» τα οποία αναζητούν στέγη.

Εκ των πραγμάτων δε μπορούν να συμπορευτούν με το συνδυασμό του κου Λιάμα, μιας και πρώτον δε μπορούν να προσχωρήσουν στον αιώνιο αντίπαλο και δεύτερον γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα είχε πρόβλημα ο νυν Δήμαρχος που διαθέτει πλήρη εκλογικό συνδυασμό και θα έπρεπε να στενοχωρήσει δικούς του ανθρώπους σε μια τέτοια περίπτωση.

Η περίπτωση του κου Νανάκου Γιώργου, είναι σίγουρα καταδικασμένη μιας και ο κύριος Νανάκος από υποψήφιος Δήμαρχος έγινε στη συνέχεια δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κου Στοϊτσα με τον οποίο σήμερα η σχέση του δεν είναι και η καλύτερη.

Το όνομα του κου Νουράκη Κων/νου που ακούγεται, θεωρείται ότι δεν έχει καμία τύχη μιας και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του δήμου Βόλβης, ούτε έχει την απαραίτητη αναγνωσιμότητα, αλλά ούτε διαθέτει και τον απαραίτητο χρόνο ώστε να δημιουργήσει συνδυασμό σε όλα τα χωριά του δήμου.

Ο μόνος, που αφήνουν επίτηδες τελευταίο στις πολιτικές αναλύσεις και θα κάνει τη ζημιά είναι ο κος Βαλερής Ιωάννης. Άνθρωπος χαμηλών τόνων ο οποίος δε σταμάτησε ούτε στιγμή να εργάζεται και να προσφέρει στη κοινωνία του δήμου Βόλβης παρ’ ότι στη προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση κατάφερε να βγει μόνο αυτός από το συνδυασμό του.

Είναι αυτός που είχε δημιουργήσει και λειτουργούσε το κοινωνικό ιατρείο στο χωριό Φιλαδέλφειο και που με τον παραγκωνισμό του από τους φίλους του νυν Δημάρχου, έπαψε και να λειτουργεί.

Είναι αυτός που μέσα σε ένα χρόνο δημιούργησε επτά «φωλιές αγάπης», μια πρωτοβουλία για την ανακούφιση των ασθενέστερων πολιτών του δήμου, με αποκλειστική οικονομική ενίσχυση από τον ίδιο.

Είναι ο μόνος που μπορεί να συσπειρώσει όλες τις φωνές της αντιπολίτευσης και να σύρει τον κο Λιάμα στο δεύτερο γύρω των εκλογών με πολλές πιθανότητες την αλλαγή σελίδας στο δήμο Βόλβης.

Ήδη πολλά άτομα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να μετέχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που κατά 80% έχει κλείσει. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν ονόματα που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά του δήμου.

Η ιστορία πολλές φορές έχει αποδείξει, ότι στη πολιτική, η σιγουριά μπορεί να αποβεί ενίοτε και μοιραία.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

lightning-and-thunder-weathers-ektakto-vroxes-kairos

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Πολιτικής Προστασίας

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής