Τετάρτη 12/06/2024

Δηλώνει Παρόν για τους Δημότες Του Δήμου Βόλβης

Η Βόλβη έχει μπροστά της μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να τελειώνει με τα πρόσωπα και τις πρακτικές του παρελθόντος, επιλέγοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου, έναν αληθινό ανθρωπιστή με όραμα, με ανιδιοτέλεια, με πίστη στις αρχές και στις αξίες, με γνώσεις, μεράκι και αφοσίωση.

Πρόκειται για τον ακτινολόγο

ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΛΕΡΗ, ο οποίος καθημερινά προσφέρει συνεχώς όλο και περισσότερα, ανακουφίζοντας συμπολίτες μας μέσα από τις εφτά “ΦΩΛΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ” μοναδικες για την αξια τους  .

Καθημερινά βρισκεται  διπλα στους δημότες από άκρη σε άκρη, σπίτι σπίτι, θέλοντας να συμπεριλάβει όλο και περισσότερους ανθρωπους γύρω του, με ενδιαφέρον για τον τόπο τους και αγάπη .

Έχει μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά τη νέα γενιά και την τρίτη ηλικία, τους παραγωγικούς φορείς και τις ευπαθείς ομάδες δινοντας έμφαση στην τοπική κοινωνία .

Κίνητρο του για αυτήν την προσπάθεια είναι η βαθιά του αγάπη για την περιοχή του Δήμου Βόλβης και η πίστη του ότι στοχεύοντας στο αύριο μπορεί να προσφέρει βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών με εξωστρεφεια και απορροφώντας ολα τα κονδυλια και οφέλη που άφησαν να χαθούν τόσα χρονια, οι προύχοντες του τόπου για να μπορέσει να  βοηθήσει την καθημερινότητα των δημοτών και να τονωθούν οι επιχειρησεις .

Εισπράτοντας την εκτίμηση και την αποδοχή του κόσμου συστοιχίζονται πίσω του παλιές και νέες προσωπικότητες με όρεξη και μεράκι και προπάντων αγάπη για τον τόπο τους , αφήνοντας πισω τεχνικές ότι << με παλιά υλικά δεν φτιάχνεις καινούργιο όραμα για τους δημότες >>  συνθέτοντας έτσι το μοναδικό αντίπαλο του νυν δημάρχου.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα