Τετάρτη 12/06/2024

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ στην Νυφόπετρα, από την ΔΕΥΑ Βόλβης

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ στην Νυφόπετρα, από την ΔΕΥΑΒολβης με την καθοδήγηση ανωθεν…

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ σε προσωπικό του Λογαριασμό στο fb ο Βασίλειος Ζωγράφος

Σύμφωνα με την 89/2021 απόφαση του Δ Σ,στις 21/4/21 ( σημαδιακή ημερα) στο υπ’αριθμ 2 θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης,διεγραφει από τους καταλόγους ποσόν 2.665,95 ευρώ από κτηνοτροφο,με αρχικά στοιχεία ………

Η περίπτωση αφορά “αφανή”διαρροη σε εγκατελειμμενο μαντρί (χωρίς ζωα).

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας, ενδείκνυται η διαγραφή του ανώτερου ποσού,εφόσον δεν υπήρχαν ζώα και εφόσον είχε ειδοποιηθεί η υπηρεσία για την απομ ακρυνση των ζώων με εμπρόθεσμη αίτηση για διακοπή της παροχής.

Μετά την ανάρτηση της αποφασης στην διαύγεια,έγινε γνωστο στην ευρυτερη περιοχη ,όπου υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και αντιδρασεις από κτηνοτρόφους και μελη της τοπικής κοινωνιας οι οποίοι έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμους των κατοικων και τοπικων παραγοντων,ποτε δεν εγεινε απομάκρυνση των ζώων,το μαντρί είναι στην ίδια θέση που ήταν εδώ και πολλά χρόνια και συνεχιζει να υδροδοτειται,φυσικά χωρίς να καταγράφεται η κατανάλωση αφού έγινε διακοπή της παροχής και του λογαρισμου ,απλώς ο κύριος ……..δεν εξοφλούσε τους λογαριασμούς γιατί α. είχε “μπαρμπα” στην Κορώνη και β.ειχε την υπόσχεση από τις προηγούμενες δημοτικες εκλογές,οτι θα το διαγράψουν,καθότι ο ίδιος ήταν δύο φορες υποψήφιος με την πλειοψηφουσα παραταξη.
Δεν έφταναν αυτά,προσελήφθη και η γυναίκα του ως καθαρίστρια στα σχολεία, ο “μπαρμπας να ειναι καλα” στεροντας την θέση από άλλη εργαζόμενη με μεγαλύτερες υποχρεώσεις και αναγκες.

Όλα αυτά όπως βλέπετε με έναν “μπαρμπα”στην Κορώνη.

Αφού έγιναν όλες αυτές οι “νόμιμες εξηπηρετησεις” και μπηκε το νερό στο αυλακι,” συμφαγαμε”
και το κατσικάκι γαλακτος,δώρο του ευεργετηθεντος, σε ταβέρνα του Προφήτη, για να μην αισθανεται και υποχρέωση .

Η προκλητική δημοσια
παρουσια δύο ενεργών μέλων της Δευαβ, ενος μέλους από το
“στενο” και ενεργο τοπικο περιβάλλον της διοίκησης του Δημου Βολβης και τοπικών παραγοντων στο συμπόσιο,έτυχαν δυσμενων σχολίων που δεν τιμούν κανενα,ειδικά όταν αφορουν αιρετα μέλη της τοπικής αυτοδιοικησης.
Με αυτά τα τερτιπια φθάσαμε στα 6.5 εκατόμ ευρώ τις οφειλές από τρίτους στην” Αμαρτωλή” Δευαβ.
Άμεσες ενέργειες,για την διαπίστωση των καταγγελομμενων και την ικανοποιηση ” του κοινου περι δικαιου αισθηματος”:
Α.Επιτόπιο έλεγχο απο τεχνικό της Δευαβ και σύνταξη πρωτοκολλημένης αναφοράς, με την φυσικη παρουσία του πενταμελούς συμβουλιου της τοπικής κοινότητος, και  Β. ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ
του παραπάνω ποσού,πλέον των τόκων μέχρι την ημέρα εξοφλησης ,στους συμβουλους της Δευαβ που στήριξαν με την ψήφο τους και γνωμοδοτησαν θετικά,χωρίς να εξετάσουν σε βάθος την πρόταση της υπηρεσιας(Προεδρου)
προκαλωντας οικονομικη ζημια
στην επιχείρηση.

ΗΘΙΚΟ ΣΥΜΠΡΕΡΑΣΜΑ για να το μεταλαμπαδεύσουμε και στους νεοτερους αυτοδιοικητικους??????
Ενώ αυτοι(της Δευαβ )σπαταλούν ασύστολα ζεστο χρημα,για να εισπράξουν ψήφους, εμάς μας παροτρυνουν με τα δαπανηρά διαφημιστικά σποτ, που και αυτα ανατεθηκαν,όπως και στον ΟΠΑΠ ,ΟΚΠΑΠ και Δήμο, χωρις διαγωνισμο σε ημετερο κιτρινοδιαφημιστη,(και αυτουνου η γυναικα ηταν υποψήφια με την πλειοψηφούσα παραταξη), να μην πλένουμε τα δόντια μας, για να κάνουμε οικονομία στο νερό.
Αυτά επί του παρόντος και σε άλλα με υγεία…..

Facebook zvgrafos

 

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα