Πέμπτη 08/06/2023

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Βόλβης εντόπισαν παράνομο οδηγό

Συνεχείς ελέγχους πραγματοποιούν καθημερινά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Βόλβης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο (2) άτομα για ισάριθμες περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα:

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-10-2022) στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ασπροβάλτας), εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό 41χρονο ημεδαπό, το οποίο δε συμμορφώθηκε σε σήμα αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Στο ύψος των Νέων Βρασνών ο οδηγός, ο οποίος συνελήφθη, ακινητοποίησε το όχημα και μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του επέβαιναν τρεις (3) αλλοδαποί που στερούνταν εγγράφων.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από τα Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Μυγδονίας αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

Συνελήφθη 29χρονος άντρας ύψος κόμβου Κερδυλλίων

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη 29χρονου άντρα, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, ξημερώματα

Θεσσαλονίκη σύλληψη 40χρονου διακινητή

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (25-05-2023), συνέλαβαν 40χρονο ημεδαπό, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Συγκεκριμένα, στην Παλαιά Εθνική Οδό