Κυριακή 03/03/2024

Ασπροβάλτα συνελήφθησαν δύο άτομα

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών ηλικίας 46 και 22 ετών, που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα (28-06-2023), στο πλαίσιο περιπολιών, στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν πλησίον της Ασπροβάλτας, δύο (2) επιβατικά αυτοκίνητα, με οδηγούς τους προαναφερόμενους άντρες.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η μεταφορά, σε ένα εκ των οχημάτων, τεσσάρων (4) αλλοδαπών που δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το έτερο όχημα, λειτουργούσε ως προπομπός, προκειμένου να ενημερώνει το όχημα μεταφοράς για πιθανά σημεία αστυνομικού ελέγχου.

Προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Κοινοποίηση:

Facebook
Twitter
Email
Εκτύπωση
Live Volvi

Σχετικά Αρθρα

lightning-and-thunder-weathers-ektakto-vroxes-kairos

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Πολιτικής Προστασίας

Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής